Emine İlhan Kadam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : .
WEB https://emineilhankadamkml.meb.k12.tr
Adres : Orta Mahalle 7414 Sokak No 3 Çığlık / Döşemealtı / ANTALYA
VİZYON : Mevcut Vizyonumuz Mesleki ve Teknik Eğitim alanında okulumuzu bölgemizin tercih sebebi ve cazibe merkezi saygın bir eğitim kurumu yapmak ve öğrencilerimize Meslek edindirmenin yanında sosyal ve kültürel alanlarda değerlerini yaşatan ve yaşayan bireyler olmasını sağlamaktır.
MİSYON : Mevcut Misyonumuz Mesleki ve Teknik Eğitim yoluyla öğrencilerimizi, Atatürk ilkelerine bağlı, çağın gereklerini yakalayabilen, Türk Milli eğitiminin amaçları doğrultusunda sürekli kendini yenileyebilen, vatanını milletini seven, çalışma hayatına iş gücü, yüksek öğretime alt yapısı iyi öğrenciler yetiştirmektir...
BAŞARILAR : 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA 37 ÖĞRENCİMİZ ÜNİVERSİTEYİ KAZANMIŞTIR

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : Pazartesi ve Salı : 08:20 - 16:55 Çarşamba, Perşembe ve Cuma : 08:20 - 15:40
Yabancı Dil :
Isınma : KLİMA
Servis : Taşımalı Servis ve Özel Servis
Ulaşım : 506 nolu Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz ilçe merkezine 4 km uzaklıkta Çığlık´tadır
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 25 km, İlçe Merkezine 4 km
Kontenjan Bilgileri : 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı için 170 kontenjanımız vardır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :